Home Blog

Over restjes, patchwork-piramides, vakantie en ’n scrapquilt…

Het grote voordeel aan patronen ontwerpen, is dat je, als je een quilt begint, die ook af moet maken. Een patroon uitgeven van een halve quilt, dat gaat immers niet.     Een paar dagen geleden plaatste ik een aantal afbeeldingen op mijn Facebookpagina van een quilt waar ik enkele jaren geleden aan begon, maar die eigenlijk nog altijd op de 'moet-ik-afmaken-stapel'...

Alfabet

alfabet
Download het complete alfabet uit Quilt & Zo 41 hier.

Quilt & Zo 46 (ook voor tablet/iPad)

Quilt & Zo 46
Deze hele uitgave lijkt in bloei te staan, met veel fleurige quilts met bloemen. Zo is er een quilt met zonnebloemen, een romantische tafelloper met rozen en een tafelkleed met hortensia’s. En we maken het bloemenrijkproject af, met het vijfde deel. Veel wandquilts in deze uitgave zijn een explosie van kleur, of het nou quilts met vierkantjes, cirkels of hexagonnen...

Aardetinten

Deze plaid met bladeren en bloemen heeft een warme uitstraling door de aardetinten. Dit artikel komt in Quilt en Zo 47. Wil je deze uitgave niet missen? Word abonnee.

Rijtjeshuizen

Ziet deze straat er niet vrolijk uit? De gekleurde huizen staan mooi in een rijtje en zijn een echte eye-catcher aan de muur! Dit artikel komt in Quilt en Zo 47. Wil je deze uitgave niet missen? Word abonnee.

Een explosie van kleuren en prints

Ieder nummer worden er twee projecten uit de Quilt & Zo Jaarkalender 2017 uitgewerkt. Het septemberproject is door de bonte verzameling van vrolijke kleurtjes en prints ideaal om je bank of bed op te fleuren tijdens de eerste grauwe dagen van het jaar. Dit artikel komt in Quilt en Zo 47. Wil je deze uitgave niet missen? Word abonnee.

Bloemen op tafel

Dat hortensia’s niet alleen prachtig zijn in de tuin bewijst dit prachtige tafelkleed. Gezellig voor binnen of buiten! Lees het hele artikel online  (voor abonnees)

Strandtas

Strandtas
Een grote tas is handig voor lange zomerdagen op het strand. En met een nautische print is je tas helemaal in stijl met de strand-omgeving. Lees het hele artikel online  (voor abonnees)

Bont gekleurd kussen

Heb je nog wat reststofjes in huis en wil je ze mixen in een leuk project? Dit kussen met bonte hexagonnen is niet alleen heel fleurig, maar zit ook nog eens lekker zacht! Lees het hele artikel online  (voor abonnees)

Zomergevoel

Miniquilts
Volg de rivier door dit zonnige landschap, langs de molen en velden vol bloemen, verdeeld over drie schilderijtjes. Lees het hele artikel online  (voor abonnees)

Zomerse tafelloper

Zomerse tafelloper
Word je ook altijd zo blij van het bontgekleurde werk van Tula Pink? Maak dan deze vrolijk tafelloper! Lees het hele artikel online  (voor abonnees)

Kattenkussen

Kattenkussen
Of je nou gaat voor rond of vierkant, deze gezellige kussens met katten en bloemen vrolijken iedere ruimte op. Lees het hele artikel online  (voor abonnees)

Volg ons op social media

744FansLike
196VolgersVolg
webshop

Bekijk de gratis demo!

Bekijk de gratis demo!