Home Blog

Buiten naar binnen

buiten naar binnen
De vrolijke stoffen met bloemen en vogels geven je het gevoel dat je buiten bent. Laat de zon maar schijnen op dit prachtige plaatje aan de wand! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees!

Jubileumquilt

jubileumquilt
Hoe leuk kan het zijn: een prachtige quilt-handwerkwinkel, die al 90 jaar bestaansrecht heeft. Daarom verdienen ze een mooi jubileum quilt. Nienke Kamp, de huidige eigenaar van Lohuis-Tijhuis, heeft Ansjeline Faber benaderd om een quilt met haar te ontwerpen, waarbij ze één van Ansjeline’s borduurstempels gebruikt. Blij met haar verzoek zijn ze aan de slag gegaan en het resultaat...

Quilt & Zo 59 (ook online)

Quilt & Zo 59
We zijn al vroeg in het jaar verwend met een paar zonnige dagen, en dat doet verlangen naar het voorjaar! Daarom vind je in Quilt & Zo 59, deze gloednieuwe editie, veel kleurrijke quilts voor in huis of in de tuinkamer. Voor op tafel vind je bijvoorbeeld op pagina 6 fleurige zonnebloemen en op pagina 36 een patroon met plusjes...

Broodzakjes

Goed voor het milieu en handig in gebruik! Deze broodzakjes van stof neem je overal mee naar toe en kun je telkens hergebruiken. Dit artikel komt onder voorbehoud in Quilt & Zo 60. Wil je deze uitgave niet missen? Word abonnee!

Uilentas

Deze vrolijke handtas maak je met de paper piecing techniek. Met behulp van stappenfoto’s maak je dit lieve uiltje in een handomdraai! Dit artikel komt onder voorbehoud in Quilt & Zo 60. Wil je deze uitgave niet missen? Word abonnee!

Chique tafelloper

Deze chique tafelloper straalt warmte en rust uit. Gebruik acht verschillende stoffen naar jouw smaak en maak er een mooi geheel van! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Geometrische vormen

Deze kleurrijke quilt bestaat uit 2112 losse vierkanten, driehoeken en repen. Een heel karwei, maar zeker de moeite waard! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Naaldentasje

Verzamel al je naalden in dit handige en elegante naaldentasje. Maak er één (of meer) met jouw lievelingsstof. Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Kastelen, ridders en draken

Deze stoere quilt, vol met kastelen, ridders en draken is voor jongens een genot om op te spelen of naar te kijken. Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

3x Vrolijke plusjes

De zachte kleuren en het bloemenmotief in pastel geven de kussens en tafelloper een rustige uitstraling. De plusjes geven een speels effect! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Zonnebloemen

Zonnebloemen blijven altijd bijzonder. Verwerk ze in een mooi tafelkleed en je bent klaar voor dit voorjaar! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Handwerkatelier JOOKIES viert vijf jarig bestaan in Eibergen

In februari bestaat handwerkatelier Jookies vijf jaar. Eigenaresse Joke Leerink viert dit met verschillende demonstraties, workshops en acties in februari. Het atelier aan de Nieuwstraat 71 is van woensdag tot en met vrijdag van 13.30u tot 17.00u geopend. Een ieder kan een kijkje komen nemen naar de demonstraties en zich laten informeren over de workshops. Joke werkt al ruim dertig...

Volg ons op social media

1,039FansLike
webshop

Bekijk de gratis demo!

Bekijk de gratis demo!