Home Blog

Open dag de Sampler in teken van 30-jarig bestaan

Open dag De Sampler
Op zaterdag 20 oktober staat de jaarlijkse Open dag bij Patchwork- en quiltshop de Sampler aan Groot Heiligland 66 in Haarlem in het teken van het 30-jarig bestaan. Deze dag staat bol van activiteiten met een ‘voor ieder wat wils’ karakter. De winkel is geopend van 10.00 - 16.00 uur. De Sampler werd in 1988 gestart door de in het...

KreaDoe

Heb jij KreaDoe al in de agenda staan? Kom tussen 31 oktober en 4 november inspiratie opdoen, shoppen en workshops volgen. Laat je bijpraten over de nieuwste materialen en technieken, ontdek andere hobby’s en nieuwe KreaDoe-actviteiten zoals KreaDoe Ontmoet. Of laat je inspireren bij het Cupcaketheater en de Bloggersspot. WINNEN! Wij mogen entreekaarten verloten! Vul snel je gegevens in en maak...

Quilt & Zo 55 Kerstspecial (ook voor tablet/iPad)

Kerstspecial
Daar is hij dan, de Quilt & Zo Kerstspecial van 2018. Een uitgave vol kerstprintjes, sterren, dennebomen en andere winterse elementen. Zo maak je bijvoorbeeld op pagina 12 een leuke quilt met een grote kerstboom. En ga je op pagina 14 aan de slag met vijf verschillende kerstdecoraties voor in huis. Denk daarbij aan een tafelloper, kussens, miniquiltje voor aan...

Zwevende krans

zwevende krans
Op zoek naar een leuke decoratie voor in de vensterbank? Deze zwevende krans in een lijstje leent zich daar erg goed voor! Dus, pak je oude (of nieuwe) stoffen uit de kast en gebruik ze voor dit quiltje. Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Een witte Kerst

Witte Kerst
Vanuit een warm en gezellig huis naar buiten kijken, waar het sneeuwt. Dat wenst toch iedereen voor Kerst? Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Mandala met goud

mandala
Je kunt mooie pakjes onder de kerstboom leggen, maar deze glinsterende quilt past daar ook heel goed! Extra leuk is de bijzondere vorm van een mandala en het garen in goud. Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Kerstboom voor aan de wand

kerst boom
Liever geen echte kerstboom in huis? Dan is dit een goede oplossing, want deze groene boom vol met knopen staat leuk aan de wand. Een goede vervanger, vind je niet?! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Winterse tas

Winterse tas
Mobiel, tablet, portemonnee, notitieblokje, pen, make-up, wat je allemaal mee wilt nemen, in deze tas past het perfect. Leuk detail: als je de ritssluitingen verbergen wilt, keer je de tas gewoon. Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Snackmats en tafelloper

Snackmats
Wie weet ben je er nog niet zo mee bekend, maar snackmats zijn onwijs handig! Deze kleinere vorm van placemats gebruik je om zowel gezonde als ongezonde snacks op te presenteren. Wij maken ze nu helemaal in wintersfeer, met bijpassend tafelkleed van sneeuwkristallen. Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

3x Sterrenkussens

sterrenkussens
Een schitterend setje van sterrenkussens! Door de sterren op verschillende plekken op de kussens te zetten, zijn ze allemaal net even wat anders, maar passen ze toch perfect bij elkaar. Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Kattendeken

Kattendeken
Langzaam maar zeker komt de winter in zicht. We maken het huis weer gezellig voor de donkere maanden. Van dit panel met katten in wintertenue word je helemaal blij en heb je de hele winter plezier! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Kleurrijke sterrenquilt

Sterrenquilt
In Quilt & Zo 56 vind je weer twee mooie projecten vanuit de Quilt & Zo Jaarkalender 2018. Bereid je vast voor op de winter met deze kleurrijke sterrenquilt! Dit artikel komt onder voorbehoud in Quilt en Zo 56. Wil je deze uitgave niet missen? Word abonnee!

Volg ons op social media

976FansLike
webshop

Bekijk de gratis demo!

Bekijk de gratis demo!