Home Blog

Quilt & Zo 50 (ook voor iPad/tablet)

50
Dit is 'm de 50ste uitgave van Quilt & Zo. Er zijn alweer 50 Quilt & Zo nummers met veel inspiratie! Daarom vind je in deze uitgave veel vrolijke en kleurrijke quilts! Kijk bijvoorbeeld naar de frisse deken op pagina 6 of ga aan de slag met de prachtige skyline van Chicago. Ook in 2018 maken we weer projecten...

2x Garens van Venne Colcotton

winnen
Doe mee met de winactie en maak kans op één van de twee setjes garens van Venne Colcotton! Geef antwoord op de vraag en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars! Je vindt het antwoord in Quilt & Zo 50. Vul onderstaand formulier in.

Bezoek Quilt & Zo tijdens de Handwerkbeurs Zwolle en Patchwork & Quiltdagen

beurs
Heb jij de quilt beurzen van 2018 al in je agenda staan? Tijdens de Handwerkbeurs Zwolle en de Patchwork & Quiltdagen is Quilt & Zo aanwezig met leuke acties. Zo koop je al een complete jaargang voor slechts € 15,- bij onze stand. Kom gezellig bij ons langs en profiteer van leuke beursacties!

Bekijk het online archief van Quilt & Zo

archief
Wist jij dat op de website van Quilt & Zo het complete archief van dit fantastische magazine staat? Zo heb je een overzicht van alle 50 edities en kun je ze ook nog eens online lezen! Ga snel naar quiltenzo.nl/archief en bekijk de oude edities van jouw favoriete quilttijdschrift. Gratis voor online en print + online abonnees! Heb je nog...

Werken met een Thamographe

thamographe
Hou Quilt & Zo 51 in de gaten, want dan leren we je meer over het werken met een Thamographe. Deze centrale liniaal maakt het heel gemakkelijk om snel te tekenen. De Thamographe zal op de handwerkbeurs in Zwolle gedemonstreerd worden door Mikilon’s Workshop uit Olst. Kijk op mikilon.nl voor meer informatie!

4x Mozaïek

mozaiek
Vroeger werden luxe villa’s en paleizen al bekleed met wanden en voeren van mozaïek. Tegenwoordig vinden we mozaïek in allerlei voorwerpen, zoals in kussen en tafellopers!

Spelen in de Tipi

tipi
In ieder nummer worden er twee projecten uit de Quilt & Zo Jaarkalender 2018 uitgewerkt. Ga in maart aan de slag met deze Tipi tent voor de (klein)kinderen.

Zwart-wit-grijs

zwart-wit
Decoratieve strepen voor een moderne tafeldecoratie, gemaakt volgens de “quilt as you go”-methode. Lees het hele artikel online (gratis voor abonnees)

2x Borduren op stof

borduren
Met twee verschillende borduurstempels maak je hele leuke schilderijen en dit kussen. Kies voor de stoffen van het voorbeeld of gebruik je eigen kleurstellingen. Ook de tekst is geheel naar eigen wens. Maak het dus helemaal in jouw stijl! Lees het hele artikel online (gratis voor abonnees)!

Voorjaar!

Voorjaar
In het voorjaar kan Maaike Bakker bijna niet wachten tot de eerste bloembollen hun kopjes  oven de aarde uitsteken. Dat is het eerste teken dat de winter bijna voorbij is. Lees het hele artikel online (gratis voor abonnees)!

Vlechtwerk

vlechtwerk
Uit vele kleine log-cabin-blokken ontstaat deze prachtige patchworkdeken. Een kleurrijk geheel waar iedereen vrolijk van wordt! Lees het hele artikel online (gratis voor abonnees)!

Vroege vogels

vogels
Deze zwarte mezen komen langzaam weer tevoorschijn op zoek naar lekker eten bij jou in de tuin. Voor je het weet fluiten ze je wakker in de vroege ochtenden. Lees het hele artikel online (gratis voor abonnees)!

Volg ons op social media

827FansLike
194VolgersVolg
webshop

Bekijk de gratis demo!

Bekijk de gratis demo!