Home Blog

Voor de lezer, door de lezer

De redactie heeft een leuk bericht binnen gekregen. Lieve Quartier quilt nog niet zo heel lang, maar is wel druk aan de slag gegaan met projecten uit de Quilt & Zo Kerstspecial. En kijk eens wat een mooi resultaat. Echt iets om trots op te zijn! Heb jij ook een project waar je trots op bent? Laat het ons...

Handwerkbeurs Zwolle 2019

Voor liefhebbers van textiele hobby’s is de Handwerkbeurs in Zwolle dé beurs van het jaar! Met ruim 220 exposanten op het gebied van quilten, breien, haken, borduren, vilten, textielverf, spinnen, weven en zelf-maak-mode. Diverse bloggers en vloggers uit de handwerkwereld zijn aanwezig. Ook zijn er meet & greets en boek signeersessies met ontwerpers. Er zijn heel veel workshops waarin je technieken...

Stoffenpakket van Timeless Treasures

Hobbyou Timeless Treasures
Aan de slag met nieuwe stoffen? De Treat-6Pack Lakeshore bundel bevat verschillende blauwtinten gecombineerd met kleuren als crème, lichtgroen en saffraangeel. Deze Treat- 6Pack is een bundel van 6 x 43” strips en omvat een totaal van twintig stuks. Bekijk ook de andere pakketten van Timeless Treasures. <a href="https://hobbyou.nl/timeless" target="_blank" rel="noopener">hobbyou.nl/timeless</a>, € 39,95

Warme deken in paper piecing

Warme winter deken
Met een kopje thee op de bank zitten is heerlijk als je het koud hebt. Maar je kunt ook onder deze lekkere warme deken kruipen. Het is een plaatje, vind je niet? Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Ordner en tas in één

Ordner en tas in een
Belangrijke papieren berg je makkelijk op in deze ordner die ook gelijk als tas functioneert. Het kleine tasje dat eraan hangt is ideaal voor je sleutels of telefoon. Wat een gemak! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Quilt in warme wintersfeer

Quilt in warme wintersfeer
Voor een gezellige wintersfeer in je warme woonkamer. Dat kun je ook creëren met rustige, koelere kleuren. Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Thamographe met stoffenpakket

Hobbyou Thamographe
Deze vrolijke kleurenwaaier is een lust voor het oog. Je maakt deze quilt met een thaMographe. hobbyou.nl/kleurenwaaier, vanaf € 7,50

Tafelloper met sneeuwklokjes

Tafelloper met sneeuwklokjes
De eerste maanden van het jaar zijn voor de sneeuwklokjes. In de tuin of in huis. Ze zijn de voorbodes van de lente. De dagen worden langer, de nachten korter. Maak deze leuke tafelloper met sneeuwklokjes. Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Quilt Rode ster

Quilt Rode ster
Een rode ster aan de muur kan niet alleen met Kerst, maar past ook perfect bij de winter. Daarom kan deze quilt het hele seizoen blijven hangen! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

2x Handige tas

Handige tas
Of je nu dichtbij of ver weg reist. Met deze handige tassen kun je gezien worden. Ga jij voor de grote tas, het kleintje of gewoon voor de hele set? Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Tafelloper Black & Brown

Tafelloper Black & Brown
Wanneer je geen felle kleuren op tafel wilt, gebruik dan zwart en bruin. Met deze tafelloper in donkere kleuren creëer je een chique sfeer. Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Tafelloper Voorjaarsbloemen

Tafelloper Voorjaarsbloemen
Met de praktische Quick Curve Ruler naai je een chic tulpenbed voor de tafel. Dit artikel komt onder voorbehoud in Quilt & Zo 58. Wil je deze uitgave niet missen? Word abonnee!

Volg ons op social media

1,009FansLike
webshop

Bekijk de gratis demo!

Bekijk de gratis demo!