Home Blog

Quilt & Zo op Readly

Quilt & Zo op Readly
Al je favoriete magazines online lezen? Download dan gratis de app van Readly! Met Readly krijg je niet alleen toegang tot alle uitgaves én Specials van Quilt & Zo, maar ook onbeperkt toegang tot meer dan 3.000 magazines uit binnen- en buitenland! Zo is het de Spotify van online tijdschriften. Als dat al niet genoeg is, kan je de Readly app...

Rainbow Pouch

rainbow
Men zegt, dat aan het einde van de regenboog een schat te vinden zou zijn. Bij dit bonte tasje ligt hij vermoedelijk binnenin verborgen! Wat zou jij er in doen? Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees!

The Festival of Quilts

festival
Pak je agenda er maar bij, want van 1 t/m 4 augustus vindt 'The Festival van Quilts' plaats. Dit is Europa's toonaangevende patchwork en quilt event. Het trekt wel meer dan 25.000 quiltsters van over de hele wereld. Bij dit veelzijdige evenement zijn meer dan 300 exposanten aanwezig, vind je de meeste mooie quilts van internationale ontwerpers en zijn er...

Quilt & Zo 60 Tassenspecial (ook online)

Tassenspecial
We love bags! In het dagelijks leven gebruiken we vaak een tas. We hebben een tas voor de boodschappen, een gewone handtas, een toilettasje en een tas waarin we de laptop vervoeren. Tijd om eens aan de slag te gaan met een reeks nieuwe tassen! In deze nieuwe special van Quilt & Zo vind je 23 modellen om zelf...

Damestas

Deze tas ziet er elegant uit, maar is ook echt heel handig. Stop er al je accessoires in en je bent klaar om te gaan! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

2x Handige shopper (met pakket)

Maak je klaar voor dagen in de zon met deze mooie grote tas! Maak de hengsels korter of breder en geniet van een dagje uit met alles wat je nodig hebt in je nieuwe tas! Direct aan de slag? Bestel dan het complete stoffenpakket in de webshop! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.  

Gobelin tas

Een tas die alle meisjes leuk vinden, zowel kleine meisjes als grote meisjes! Binnen twee uren maak je deze tas, inclusief binnentas, hengsels en telefoonvakje. Je kunt kiezen uit het lage model ‘Lambiek’ en het hoge model ‘tante Sidonia’ van hetzelfde patroon. Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Upcycling in stijl

Als hulp bij het boodschappen doen of als dagelijkse accessoire bij je outfit. Deze tas is snel genaaid en je kunt hem zelfs keren, dus twee tassen in één! Gemaakt van een ouder spijkerbroek! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Kleine rugzak

rugzak
Vouw deze praktische rugzak klein op en stop h et in je koffer. Dit is namelijk de ideale tas om mee te nemen op reis! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Moeder en dochter

Varieer met de verschillende stofcombinaties, zo krijgt moeder en ook dochter een eigen praktisch tasje. Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Laptoptas

Een laptop of iPad neem je graag met je mee en berg je daarom liever veilig op. Speciaal voor jou is er deze laptoptas. De formaten van de sjablonen die je nodig hebt, bereken je zelf. Zo past het precies bij het apparaat dat jij gebruikt! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Netjes opgeruimd

In deze tas kan je al je benodigdheden voor jouw favoriete hobby kwijt. Super handig, dat zijvakje voor je schaar! Lees het hele artikel online! Gratis voor abonnees.

Charmante tafelloper

Deze charmante tafelloper staat mooi op de keukentafel, of gebruik het voor de tafel buiten als je lekker in de zon wilt zitten. Dit artikel komt onder voorbehoud in Quilt & Zo 61. Wil je deze uitgave niet missen? Word abonnee!

Volg ons op social media

1,072FansLike
webshop

Bekijk de gratis demo!

Bekijk de gratis demo!