Home Blog

Quilt & Zo op Readly

Quilt & Zo op Readly
Al je favoriete magazines online lezen? Download dan gratis de app van Readly! Met Readly krijg je niet alleen toegang tot alle uitgaves én Specials van Quilt & Zo, maar ook onbeperkt toegang tot meer dan 3.000 magazines uit binnen- en buitenland! Zo is het de Spotify van online tijdschriften. Als dat al niet genoeg is, kan je de Readly app...

Kerstsok

kerstsok
Voor wie, af en toe, houdt van eenvoudig en snel, kan zijn hart ophalen met panels. Wat te denken van deze reuzen kerstsok van bijna 1 meter! Het is een echte eye-catcher, vooral als de sok ook nog gevuld is met cadeautjes. Bestel hier het complete pakket en ga gelijk aan de slag. Het hele artikel lees je hier online.

Textiel Plus Festival

textiel plus festival
Op het Textiel Plus Festival (voorheen Handwerk en Quiltdagen) vind je alles op gebied van textiel en handwerk! Meer dan 100 standhouders verkopen er de mooiste materialen voor breien, haken, quilten, patchwork, vilten, naaien, borduren, spinnen, weven en zelfmaakmode. Het inspirerende onderdeel Arts & Crafts maakt het aanbod compleet met een grote variëteit aan handgemaakte, handgeverfde en ambachtelijk vervaardigde...

Winnen! 5x 2 Toegangskaarten Handwerkbeurs Gent!

handwerkbeurs gent
De Handwerkbeurs Gent vindt in 2019 voor de derde maal plaats! De grootste beurs op het gebied van textiele hobby’s in België vindt plaats van 8 t/m 10 november 2019 in de Flanders Expo in Gent. De kracht van de Handwerkbeurs is dat er uitsluitend textiele hobby’s te vinden zijn. Borduren, breien, haken, quilten, vilt, zelf-maak-mode, alles wat met...

Quilt & Zo 63 (ook online)

Quilt & Zo Kerstspecial
‘O denneboom, o denneboom…’ Nog even en dan is het alweer zo ver: Kerstmis! De decembermaand is altijd hartstikke druk en daarom is het goed om je vast voor te bereiden. Deze gloednieuwe special van Quilt & Zo staat daarom helemaal in het teken van Kerst, zodat jij er gezellig bijzit tijdens de feestdagen. Stiekem is het nog altijd leuk...

Kerstkussen

Een gezellig kussen voor de kerst mag natuurlijk niet ontbreken in de woonkamer. Wij hebben gekozen voor een rode kleur, maar pas het gerust aan naar jouw smaak! Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Morgenster

Deze wandquilt geeft een mooi beeld van een schitterende morgenster. Door de stappenfoto’s is het patroon nog makkelijker te volgen! Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Happy holidays!

Voor de kerst – en wintertijd zet je het traditionele Mountaintrail-blok als rand voor dit tafelkleed in een modern jasje neer door het gebruik van lichtgroen, fel rood en lichtblauwe toefjes. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.  

Versieren maar!

Er is altijd wel een plekje waar deze vlaggenlijn met 20 vlaggen van bijna 4,50 meter lang kan hangen! Je komt meteen in winterse sferen. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl. Gelijk aan de slag? Bestel dan het complete pakket hier!

Lekker zitten

Op dit kussen kussen je rustig gaan zitten, je krijgt er zeker geen koude billen van. Door zijn kleuren en motief is hij erg geschikt voor het winterseizoen. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Kerstpost

Bewaar al je leuke en lieve kerst- en wens- in deze handige opberger. Door de vrolijke kerststof een vrolijk project om mee aan de slag te gaan. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Gezellig sfeertje

Dit gezellige dorp is helemaal ondergesneeuwd. Tijd voor kaarsjes en andere knusse lichtjes! Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Mystery Quilt, deel 1

64 maak je in vier delen een heerlijke deken van ongeveer 150 x 210 cm. Haal vast alle materialen in huis en wees klaar voor de start! Bestellen kan via Hobbyou.nl/mystery2019. Dit artikel komt onder voorbehoud in Quilt & Zo 64. Wil je deze uitgave niet missen? Word abonnee!

Volg ons op social media

1,102FansLike
61VolgersVolg
webshop

Bekijk de gratis demo!

Bekijk de gratis demo!