Home Blog

Quilt & Zo op Readly

Quilt & Zo op Readly
Al je favoriete magazines online lezen? Download dan gratis de app van Readly! Met Readly krijg je niet alleen toegang tot alle uitgaves én Specials van Quilt & Zo, maar ook onbeperkt toegang tot meer dan 3.000 magazines uit binnen- en buitenland! Zo is het de Spotify van online tijdschriften. Als dat al niet genoeg is, kan je de Readly app...

WINNEN: Linialenstandaard

Deze houten linialenstandaard is ontworpen door Mieke Okkema van Aztec Rose Crea & Hobby. De standaard heeft maar liefst 12 groeven en is daarmee geschikt voor 12 tot 24 linialen. Ideaal voor op je werktafel, zo heb je alle linialen direct bij de hand. Vul snel het formulier in en maak kans op een linialenstandaard t.w.v. € 17,95!

De tevreden kerstman

Deze kerstman zit lekker te relaxen terwijl hij geniet van de kerstboom en de sterren. Door het praktische formaat kun de quilt overal ophangen! Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Old Saint Nick

Is het geen plaatje, deze gigantische kerstboom verwerkt in je quilt? Het is een uitdagend project dat zeker de moeite waard is. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Kerst op tafel

Maak jouw placemat en tissuedoos helemaal af met een kerstborduursel. Dat geeft jouw mooi gedekte tafel nog net wat extra’s!

Sneeuwpoppenfamilie

Dat staat gezellig, alle sneeuwpoppen bij elkaar. Maak ze in verschillende grootte en trek ze allemaal andere kleren aan voor een speels effect. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Let it snow

Hang je deze quilt aan de wand, dan heb je er gegarandeerd veel plezier van! Door de vrolijke uitstraling trekt hij alle aandacht naar zich toe. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Wandkleedje voor overal

Maak de mooiste dingen met restjes stof, zoals dit wandkleed! Door je eigen kleuren te kiezen, past dit kleed mooi in ieder interieur. Waar ga jij hem ophangen? Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Creatief met pre-cuts

Wees creatief met pre-cuts en ga aan de slag met deze prachtige, gekleurde deken! Dit project verschijnt onder voorbehoud in Quilt & Zo 72. Wil je dit niet missen? Word abonnee!

Tafelloper X-Mas

Zoek vrolijke kerstplaatjes en maak er de leukste tafelloper van! De combinatie met rode, groene en sterretjesstof maakt het feestelijk! Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Klaprozen appliqueren

Heb jij zin in een fris ontwerp? Dan zijn deze mooie klaprozen echt wat voor jou! Dit project verschijnt onder voorbehoud in Quilt & Zo 72. Wil je dit niet missen? Word abonnee!

Winter Wonderland

Maak bijzondere kerstquilts voor je dierbaren met de paper piecing techniek. Leuk om weg te geven, maar ook om je eigen huis in kerstsferen te brengen. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Vlaggetjeslijn Merry X-Mas

Kerstmis is een geweldig feest met veel fijne dingen: sfeervolle versiering, warmte, familie, mooie kleren en lekker eten. Met deze vlaggetjeslijn kan je nu alvast in de kerstsfeer komen en maak je straks je huis extra feestelijk. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) of bestel het magazine via Hobbyou.nl.

Volg ons op social media

1,239FansLike
85VolgersVolg
webshop

Bekijk de gratis demo!

Bekijk de gratis demo!