Home Blog

Quilt & Zo op Readly

Quilt & Zo op Readly
Al je favoriete magazines online lezen? Download dan gratis de app van Readly! Met Readly krijg je niet alleen toegang tot alle uitgaves én Specials van Quilt & Zo, maar ook onbeperkt toegang tot meer dan 3.000 magazines uit binnen- en buitenland! Zo is het de Spotify van online tijdschriften. Als dat al niet genoeg is, kan je de Readly app...

Kerstavond

Dit wandkleed toont een kerstavond met engelen, sterren, dennenbomen en zelfs kerstmannen. Met de klassieke kerstkleuren past deze quilt perfect bij de feestelijke dagen. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) en vind het magazine op hobbyou.nl.

Stralen met sterren

Je hoeft niet met de geijkte kleuren voor kerst te werken en je mag best buiten de randjes kleuren en kiezen voor een bont geheel, want sterren vallen altijd in de smaak. Dit is een gemakkelijk patroon met een groots resultaat! Een dubbele rand geeft een mooi effect. Het middenstuk is bont, daarom kiezen we voor een effen eerste...

Kleuren met naald en draad

In de sfeervolle ambiance van het oude Stadhuisje exposeren Miki Horstman en Viviane van Nieuwkerk patchwork en borduurwerk (traditioneel).   Donderdag 7 oktober t/m vrijdag 15 oktober. Elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Kerkstraat 41 te Blankenberge . Toegang gratis. Contact: vvannieuwkerk@hotmail.com of miki_smit@hotmail.com 

Scandi

Dit ronde tafelkleed is een echte eyecatcher voor op tafel. Het oogt simpel om te maken maar je moet met precisie werken om ‘m zo strak eruit te laten zien. Ga jij de uitdaging aan? Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) en vind het magazine op hobbyou.nl.

Jubileumexpositie: Nederlandse ‘Banden van de Andes’ Kring en Nederlandse IKAT-kring

Beide Kringen bestaan 25 jaar en Museum de Kantfabriek biedt bijzondere textieltechnieken een podium. De ‘Banden van de Andes’ Kring laten zich o.a. inspireren door de weefsels uit Peru en Bolivia die voornamelijk gebaseerd zijn op technisch kunnen en briljante kleurschakeringen en de patronen lijken speels en decoratief. De Ikat is een weeftechniek waarbij het patroon vóór het weven...

Noorse kerstnacht

Deze deken bevat veel verschillende elementen en is echt een uitdaging om te maken. Neem de tijd, volg de stappen en kijk goed naar het totaaloverzicht. Maar het eindresultaat mag er dan ook zijn: een gave deken met Noorse kerstnacht! Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) en vind het magazine op hobbyou.nl.  

Log Cabin ster

Maak dit vierkante tafelkleed met de ‘log cabin’-techniek. Deze techniek is niet moeilijk en iedereen kan ermee aan de slag gaan. Versier jouw tafel met dit mooie kleed. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) en vind het magazine op hobbyou.nl.

Alternatieve kerstboom

Geen plek voor een traditionele kerstboom of wil je gewoon een keer wat anders? Hang dan dit wandkleed van Else Trier en Viviane Kaluske als decoratie aan de muur. Kerstsfeer gegarandeerd! Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) en vind het magazine op hobbyou.nl.

Lustrumexpositie De Lakenquilters

De Lakenquilters bestaan 30 jaar en vieren hun lustrum met een mooie expositie in de Volksuniversiteit in Lisse. Mis deze lustrumexpositie niet!  

Tweezijdige kerstloper

Wat een uitkomst! Een tafelloper die aan twee kanten te gebruiken is, dat wil jij toch ook? Leg jij de kant met de dennenbomen of de kant met de rechthoeken boven? Allebei brengt het sfeer in huis. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) en vind het magazine op hobbyou.nl.

Fonkelende kerst

Deze set is perfect als decoratie tijdens de feestdagen. Laat je inspireren door de mooie winterse kleuren en het sterrenpatroon. Lees het hele artikel online (gratis voor all-in/online abonnees) en vind het magazine op hobbyou.nl.

Quilt & Zo 78 (ook online)

De vakantie is nog maar net voorbij en toch kijken wij alvast vooruit naar het einde van het jaar: de feestelijke decembermaand! Voor je ligt dan ook de KERSTspecial met veel mooie projecten. Ga goed voorbereid de Kerst tegemoet en ga aan de slag met bijzondere tafellopers, -kleden en kussens. Ook laten we wat makkelijke patronen met een groots resultaat...

Volg ons op social media

1,326FansLike
112VolgersVolg
webshop

Bekijk de gratis demo!

Bekijk de gratis demo!